posters

Качествен широкоформатен печат на плакати.

Плакатът познат и под наименованието постер или афиш, обикновенно изобразява синтезиран текст и графично изображение.

Основната им употреба е за да привлекат внимание за събития като промотиране на бизнес или продукт, изложби, конференции или друго събитие. За бързо и качествено отпечатване на плакати Вие сте на правилното място. 


Плакатите се печатат с екосолвентни мастила на 200 гр.  сатенена фото хартия за постигане на отлично качество на отпечатания постер. Плакатите са с ярки и точни цветове привличащи вниманието.


Предлаганите от нас размери са: 42х60 см., 50х70 см., 70х100 см., 82х120 см.. Във формата за поръчка за всеки един размер има въведени отстъпки за количества. 
 Искате да отпечатате плакат в размер различен от посочените? За целта изпратете запитване и в кратки срокове ще ви върнем оферта за конкретния размер и количество.

Минимално количество за поръчка е 10бр. от размер, като за целта се заплаща авансово 50% от стойността на направената поръчка.

 
Всички въведени цени са с начислен 20% ДДС

GET STARTED

0$

Благодаря! Скоро ще се свържем с Вас

Файл за печат

Изисквания към файловете за печат: RGB или CMYK файлове в следните формати JPEG, TIFF, PSD, CDR, EPS, PDF (без прозрачности, алфа-канали и слоеве). При векторните файлове, текста трябва да е обърнат в криви. Препоръчителната резолюция за растерните файлове е 120-150 dpi.


0$

Необходимo е да направите избор за да продължите

НАПРЕД

Печат на плакати

изберете размер и въведете количество от (+ и -)

- +
10

40x62 см.

- +
10

50х70см.

- +
10

70х100

- +
10

80х120см.


0$

Необходимo е да направите избор за да продължите

НАПРЕД

Крайна цена

с ДДС

Summary

Описание Информация Количество Цена
Discount :
Тотал :

Please rewrite the following text in the field

Captcha

ПОРЪЧАЙ